Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sisteme de injectie de combustibil diesel, piese motor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
China Lutong Piese Plant este un specialist constructor în parts.The motor diesel specializat de produse este şeful rotor (VE piese de pompare) duza, piston, livrare Valve şi aşa mai departe.

Ca producător mai mare de piese pentru motoare diesel, tinem pasul cu standardul internaţional şi tehnica. Şi am absorbi producătoare de avansată şi de testare tehnica. Calitatea produselor noastre sunt în aceeaşi categorie cu alte producătorii de peste mări celebru.
Suntem un specialist constructor în piese de injecţie diesel years.

We multe ajusta nostru pas, indraught tehnica avansată şi producătoare de echipamente de mare precizie pentru a îmbunătăţi calitatea noastre cu posibilitatea de a adus şi provocarea de calitatea WTO.The dintre noi este în avans, în domeniul nostru .
Produsele noastre este specializat Ve pompă şi produse interdependente (cum ar fi şeful Rotor, pompe de alimentare, placa de Cam, arbore de acţionare, Manget Valve, etc.), piston (A, AS, P, PS7100, P8500, MW de tip, etc.), duza (DN, DNOPDN, S, SN, PN şi aşa mai departe.), Supapa, creion duza Cat, şeful Lucas rotorului ...

Dacă aveţi orice interesat de produsele noastre sau aveţi orice anchetă, Te rog, nu ezitaţi să contactaţi us.We vom face tot posibilul sa va oferim produse de inalta calitate si cele mai bune sevice pentru a vă satisface.

Va putem oferi piese de replacenment de producător ca de mai jos:

Yanmar, Cummins, Lucas, Ambac, Spaco; Iveco; HEUI, TATRA, STEYR; Izusu, TOYOTA, MITSUBISHI, KOMATSU, NISSAN; LVO VO

Persoana de contact: Doney

TEL :0086-594-3605653
FAX :0086-594-3605652
http://www.china-lutong.com
Din Gura in Gura